Annuleren & Retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet verstuurd is, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien MS Broedmachines reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.
De gemaakte kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

RETOURNEREN
Consumenten hebben wettelijk een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn o.a. gepersonaliseerde producten / maatwerk en producten die vanwege hun aard niet teruggenomen kunnen worden. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
Alle warmte lampen die op de website van MS Broedmachines worden aangeboden, kunnen niet geretourneerd worden.

Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort. Indien u een gedeelte van de bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet gerestitueerd.
De terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. De verzendkosten voor het retourneren zijn in beide gevallen voor uw eigen rekening.

Alle annuleringen en retourneringen dienen schriftelijk aan MS Broedmachines kenbaar gemaakt te worden. Gebruikt u hiervoor ons retourformulier.

Voor het terugbetalen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan MS Broedmachines heeft gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen.


Retouradres:
MS Broedmachines
Afd: Retour
Margarethstraat 32
6014AE Ittervoort